COÖPERATIEVE METAMORFOSE

3.0 SCHILDERS

Kwalitatief goed schilderwerk (1.0) is de basis, rekening houden met de wensen van de klant (2.0) is essentieel, maar soms komt er bij de metamorfose van je werk- of leefomgeving ook een stuk beleving (3.0) kijken. Niet alleen een mooi eindresultaat, maar juist ook de totstandkoming van het project (van idee t/m uitvoering) kan bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie.

Scholen, verenigingen en stichtingen hebben vaak beperkte financiële middelen maar beschikken wel over een enorm potentieel aan enthousiaste vrijwilligers. U zou ze graag inzetten om – een deel –  van uw pand een opfrisbeurt te geven, maar weet niet waar u moet starten? Misschien twijfelt u wel of het gewenste afwerkingniveau wel kan worden bereikt met uw eigen mensen? Welke producten kunt u eigenlijk het beste gebruiken?

Samen met u bepalen we hoe we de metamorfose van bijvoorbeeld uw klaslokaal, clubhuis of gemeenschappelijke ruimte gestalte geven: als cursus verfspuiten…, als teambuildingdag… of om de betrokkenheid van ouders en leerlingen te verhogen…

Onze projectcoördinator adviseert over toe te passen kleuren en materialen, stelt een planning en begroting op, geeft tips voor het betrekken van vrijwilligers, zorgt dat de benodigde materialen en hulpmiddelen tijdig aanwezig zijn en begeleidt de uitvoering en bewaakt de kwaliteit… Zorgt u voor de koffie?

STICHTING DE WAAIER

LOKAT 3.0 is platformlid van Stichting De Waaier (makelaar in maatschappelijk betrokken ondernemen voor de regio Alkmaar). Regelmatig werken we samen met diverse vrijwilligers van bedrijven en maatschappelijke instellingen om te helpen bij een metamorfose-project. Indien gewenst (en afhankelijk van het maatschappelijke nut) kan, via De Waaier, contact worden gelegd met vrijwilligersorganisaties.

COÖPERATIEVE METAMORFOSE LIGHT

Speciaal voor hoogwaardige afwerking van al het houtwerk in uw woning (deuren, kozijnen, trappen, lambrisering, etc.), bieden we aan particulieren de mogelijk om een deel van de werkzaamheden zelf uit te voeren. Bij deze light-versie – beter bekend als ‘Doe het zelf’ – kan een groot deel van het voorbereidende schilderwerk (schoonmaken, schuren, gronden, kitten, afplakken, etc.) door de klant zelf gebeuren.

Wij leveren u professionele materialen, hulpmiddelen, instructies en zijn gedurende het gehele project bereikbaar voor advies. De uiteindelijke eindafwerking wordt verzorgd door onze vakbekwame schilders/spuiters.

Let wel: U bespaart al snel 40% op kosten voor het schilderwerk. Enige handigheid, tijd en zin is echter wel gewenst!

Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar info@lokat.nl of bel met 0226 – 756 227 en vraag naar Julian Breed.